WordPress integráció

Az OptiMonk és a WordPress összekapcsolása nagyon egyszerű. Ennek köszönhetően nem kell JavaScript kódot beillesztenünk a weboldal forráskódjába, hogy használni tudjuk az OptiMonkot. Elég csupán az OptiMonk alkalmazás telepítése a WordPress weboldalunk admin felületén keresztül.

Fontos megjegyezni, hogy attól függően, hogy WordPress.com vagy WordPress.org-ot használunk, a weboldal admin felülete kicsit eltérhet, de az OptiMonk telepítésének a lépései megegyeznek mindkét esetben.

Az OptiMonk telepítéséhez kövessük ezeket a lépéseket:

 1. Először is, jelentkezzünk be a WordPress weboldalunk admin felületére, majd kattintsunk a Bővítmények menüre a bal oldalon, majd válasszuk az Új hozzáadása opciót:

  mceclip4.png

 2. Kattintsunk a kereső sávra, és keressünk rá az OptiMonk kifejezésreKattintsunk a Telepítés most opcióra az Exit Popups & Onsite Retargeting by Optimonk találat mellett:

  mceclip5.png

 3. Telepítés után kattintsunk a Bekapcsolás gombra:

  mceclip6.png

 4. Jelentkezzünk be egy új weboldalon az OptiMonk fiókunkba az https://app.optimonk.com/login/hu linken. Görgessünk le, majd válasszük a Kódbeillesztés menüpontot:

  mceclip7.png

 5. Válasszuk ki a  WordPress -et a listáról, és másoljuk ki az OptiMonk ID kódunkat:

  Untitled.jpg

 6. Másoljuk és illesszük be a kódot a WordPress oldalán, majd kattintsunk a Módosítások mentésére a beállítások elmentéséhez:

  mceclip9.png

Gratulálok, sikerült telepíteni az OptiMonkot a WordPress weboldaladon! :) Nincs más hátra, mint elkészíteni az első Kampányodat, amit így már azonnal használni is fogsz tudni a WordPress weboldaladon.

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk