Kampány létrehozása

Amikor elkészültél az OptiMonk fiókod regisztrációjával, először a sablonválasztó oldalunkra irányítunk, ahol kiválaszthatod a neked tetsző, és az elképzeléseidnek megfelelő popup designt.

Mozgasd az egeret a kiválasztott sablonhoz, majd kattints rá a „Kiválaszt” gombra és add meg a domain-t, ahol használni szeretnéd az OptiMonkot.

Ezt követően a szerkesztő felületre irányítunk. Miután befejezted a popupod szerkesztését, és pont úgy néz ki, ahogy szeretnéd, kattints a „Mentés” gombra.

Mentést követően a beállítási lehetőségekhez fogunk irányítani.

Ezen az oldalon beállíthatod, hogy mikor és kinek jelenjen meg az OptiMonk kampányod.

Ha készen vagy a beállításokkal, a „Mentés” gombra kattintva mentheted el a változtatásokat, valamint így tudsz az OptiMonk adminisztrációs felület kezdőlapjára is visszamenni.

Végül, győződj meg róla, hogy mind a kampány, mind a kampányon belüli változat státusz aktív. Ha minden aktív, már csak egy lépés van hátra. 

A JavaScript kód beillesztése:

Az egyetlen technikai követelmény, aminek eleget kell tenni a popupok megjelenítéséhez, hogy egy JavaScript kódot kell elhelyezni az oldalad forráskódjába. A kód az OptiMonk adminisztrációs felület főoldalán található, a kampányok alatt. Ezt a kódot kell kimásolni, és beilleszteni a forráskódba a </body> tag elé, és a <body> tag után bárhová.

Addig, amíg ez a kód nem kerül ki az oldalad forráskódjából és amíg mind a kampány, mind a kampányon belül található változat státusza aktív, a kampányok meg fognak jelenni az oldaladon.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk