JavaScript kód beillesztése

Miután létrehoztad az első kampányodat, itt az ideje beilleszteni az OptiMonk JavaScript kódját a weboldaladba ahhoz, hogy az OptiMonk megfelelően tudjon működni a webshopodban.

Ha a webshopod Shoprenter, WordPress, Shopify, Shoprenter, UNAS vagy Magento alapú, akkor direkt integráción keresztül pár kattintással megoldható a kódbeillesztés.

Minden más esetben a JavaScript kódot manuálisan kell beillesztened az oldalad forráskódjába az alábbi utasításokat követve:

1. Jelentkezz be az OptiMonk fiókodba az https://app.optimonk.com/login/hu oldalon, majd kattints a Profilodra és a Beállítások menüpontra.

1.png

2. Itt keresd a Kódbeillesztés lehetőséget a Fiók panel alatt:

2.png

3. Ha több domain címed is van, választ ki azt a webhelyet, amin az OptiMonk kampányaidat meg szeretnéd jeleníteni.

3.png

4. Miután kiválasztottad a domaint, több lehetőség közül választhatsz az OptiMonk kód telepítésére attól függően, hogy milyen típusú weboldalt használsz, vagy akár egyedi weboldalra is beillesztheted. Válaszd az Egyedi weboldal lehetőséget.

4.png

5. Válaszd a Be tudom illeszteni manuálisan a Javascript kódot lehetőséget.

5.png

Itt találod az OptiMonk JavaScript kódot, amelyet be kell illesztened a weboldalad minden oldalába a <head> szekcióba.

6.png

Az OptiMonk JavaScript kód beillesztése előtt győződj meg arrról, hogy van hozzáférésed a weboldalad adminisztrációs felületéhez. Ha nincs hozzáférésed, kattints az Elküldöm az instrukciókat a fejlesztőmnek gombra, hogy segítséget kérj a kód beillesztéséhez.

7.png8.png

Ha nincs fejlesztőd, aki segíthet a kód beillesztésében, kattints a Kérj segítséget tőlünk gombra, és mi beillesztjük helyetted.

9.png

Ha van hozzáférésed a weboldalad adminisztrációjához, és be tudod illeszteni a kódot, győződj meg róla, hogy a </head> tag elé és a <head> tag utáni részbe másoltad be a kódot, hasonlóan a Google Analytics kódjához.

Fontos: A kód beillesztéséről csak egyszer kell gondoskodnod.

Ha további kérdésed lenne vagy tudunk bármiben segíteni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a support@optimonk.com email címen, és örömmel segítünk :) 

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

  • Avatar
    Molnar Melinda Sara

Szolgáltató: Zendesk