Hogyan tudom aktiválás / inaktiválni/ törölni / szerkeszteni a kampányomat?

A kampányokat bármikor egyszerűen aktiválhatod/inaktiválhatod.

A kampányokat az OptiMonk adminisztrációs felületén tudod aktiválni, a kampány listán belül.

Amikor egy kampány státusza “Inaktív”, a gomb piros színűre vált. Úgy tudod Akvitálni/Inaktiválni, hogy rákattintasz a kampány aktuális státuszára.

Ha van olyan kampány, amire már nincs szükséged, a mellette lévő checkbox segítségével kattints rá, hogy kijelöld és kattints rá a Delete gombra

Fontos megjegyezni, hogy ha törölsz egy kampányt, akkor a hozzá tartozó összes adat törlésre kerül (a feliratkozókat is beleértve), ha nem volt beállítva a külső rendszerrel való integráció.

A kampány szerkesztéséhez a kampány listán belül kattints a kampányba, amelyiket módosítani szeretnéd, majd a szerkesztéshez kattints a kampányon belüli változatra.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk