HírlevélManager integráció

A HírlevélManager integráció segítségével az OptiMonkon keresztül feliratkozó látogatók adatait automatikusan HírlevélManager kontakt listánkhoz adhatjuk.

A HírlevélManager integráció beállításához a következő lépéseket kell elvégezned:

1. Jelentkezz be az OptiMonk admin felületére. A Kampányok oldalon válaszd ki azt a kampányt, amelyhez be szeretnéd állítani az integrációt, és kattints a kampány Beállítások ikonjára.

 

2. A Beállítások oldalon görgess le az Integrációk részhez. A Hová szeretnéd gyűjteni a feliratkozókat? menüben a Külső rendszer beállításához kattints a Beállít linkre, ekkor megjelenik az elérhető integrációk listája.

 

 

3. Válaszd ki a HírlevélManager-t a listából.

 

 

4. Annak érdekében, hogy át tudjunk adni feliratkozókat a HírlevélManager rendszerébe, szükségünk lesz annak a kategóriának az ID-jára, ahova szeretnénk átadni a feliratkozókat. Ezt a HírlevélManager felületén találod, jelentkezz be a HírlevélManager fiókodba. A kategória ID-ját a kategória lista oldalon találod, ahol a kategória neve előtt szerepel az ID-ja. Ezt az ID számot kell kimásolni és beilleszteni az OptiMonk felületén, a „Kategória ID” mezőbe.

 

 

5. Alapértelmezetten, a VEZETEKNEV mezőbe adjuk át a vezetéknevet, azonban lehetőség van arra, hogy egyedi mezőbe adjuk át, ehhez természetesen létre kell hozni egy új mezőt a HírlevélManager felületén. Ezt a Mezőszerkesztő oldalon tudod megtenni az Új mező hozzáadása gomb segítségével. Annak a mezőnek a nevét kell kimásolni, amelyikbe szeretnéd átadni a vezetéknevet, aztán az OptiMonk felületén bemásolni a „Vezetéknév mező” mezőbe.

 

 

Ennyi az egész! Ha legközelebb egy látogató feliratkozik az OptiMonk popupodon keresztül, adatai automatikusan továbbítódnak a HírlevélManager rendszerének.

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk