Fiók megosztása

1. Mi a célja ennek a funkciónak?

Ennek a funkciónak az a célja, hogy bárki megoszthassa a saját OptiMonk fiókját, más OptiMonk felhasználókkal. Akivel megosztanak egy fiókot, az a saját fiókján keresztül tud belépni a többiek fiókjába.

2. Hogyan tudom beállítani?

I. A fiókodat az OptiMonk admin felületén tudod megosztani más felhasználókkal. Lépj be a felhasználói fiókodba, majd kattints a jobb felső sarokban lévő e-mail címedre. Ezután a lenyíló menüből válaszd ki a Fiók megosztása opciót.

 

 

II. A megjelenő ablakban tudod megadni annak az OptiMonk felhasználónak az e-mail címét, akivel szeretnéd megosztani a saját fiókodat.

 

 

III. Miután beírtad az e-mail címet és a Megosztás gombra kattintottál és valóban létezik olyan e-mail címmel rendelkező OptiMonk felhasználó, akkor bekerül egy listába. Ebből a listából a Törlés gombbal tudsz felhasználókat törölni.

 

 

IV. Ezután a listában szereplők tudják módosítani (létrehozás, szerkesztés, törlés stb.) a kampányaidat, amelyeket el tudnak érni a saját fiókjukból. Ha a veled megosztott fiók(ok) kampányait szeretnéd szerkeszteni, akkor az OptiMonk fiókodba, kattints a jobb felső sarokban lévő e-mail címedre, és válaszd ki a menüből a Megosztott fiókok opciót.

 

 

V. A következő oldalon láthatjuk a velünk megosztott fiók(ok) alapvető adatait. A Belépés gombra kattintva beléphetünk a módosítani kívánt fiókba.

 

 

VI. Miután beléptünk a velünk megosztott fiókba, hasonló felület fogad bennünket, mint a saját fiókunkban. Két különbséggel: az első, hogy a felső címsorban található egy Vissza az ügynöki fiókba gomb, amelynek segítségével vissza jutunk a velünk megosztott fiókok listájához.

 

 

VII. A második különbség pedig, hogy a megosztott fiók adatait (felhasználói adatok, jelszó csere, számlázási adatok, csomagváltás, valamint további fiók megosztás) nem láthatjuk, valamint nem is tudjuk módosítani, így a menü így néz ki.

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk