Kampány a még nem feliratkozott látogatóknak

Amennyiben csak azoknak a látogatóknak szeretnéd megjeleníteni a kampányt, akik korábban még nem iratkoztak fel hírleveledre, erre három lehetséges megoldás van:

  1. A Feliratkozók/Nem feliratkozottak kampánymegjelenési szabályt használjuk, beállíthatjuk, hogy csak azoknak a látogatóknak jelenjen meg a kampányunk, akik még nem iratkoztak fel a megjelölt kampány(ok)ban. További információért kérlek olvasd el az erről készült cikkünket: Feliratkozók/Nem feliratkozottak
  2. Ha a honlapon lévő feliratkozói felülethez tartozik egy köszönő oldal, úgy feltételként meg lehet adni, hogy csak azoknak a látogatóknak jelenjen meg a popup, akik korábban még nem jártak a feliratkozást megköszönő oldalon
  3. Egyedi változók segítségével is megadható az a feltétel, hogy csak azoknak a látogatóknak jelenjen meg a popup, akik korábban még nem iratkoztak fel, azonban ez a beállítás további, kisebb fejlesztést igényel, lásd itt.

Ha további kérdésed lenne vagy tudunk valamiben segíteni, kérlek fordulj hozzánk bizalommal a support@optimonk.com email címen :)

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk