SalesAutoPilot integráció

A SalesAutoPilot integráció segítségével az OptiMonkon keresztül feliratkozó látogatók adatait automatikusan MailMaster email listánkhoz adhatjuk.

A SalesAutoPilot integráció beállításához a következő lépéseket kell elvégezned:

 1. Jelentkezz be az OptiMonk admin felületére. A Kampányok oldalon válaszd ki azt a kampányt, amelyhez be szeretnéd állítani az integrációt, és kattints a kampány Beállítások ikonjára.


 2. A Beállítások oldalon görgess le az Integrációk részhez. A Hová szeretnéd gyűjteni a feliratkozókat? menüben a Külső rendszer beállításához kattints a Beállít linkre, ekkor megjelenik az elérhető integrációk listája.
 3. A listából válasszuk ki a MailMastert

  salesautopilot.PNG


 4. A kapcsolat létrehozásához szükség lesz egy API felhasználónévre és egy API jelszóra, melyeket a SalesAutoPilot felületén találsz. Jelentkezz be MailMaster felhasználói fiókodba, majd a képernyő bal oldalán található listában válaszd a Beállítások -> Integráció -> API kulcsok menüpontot. Itt találhatod az elérhető kulcsokat. Ha a lista üres, és még nincs API kulcsod, az API kulcs hozzáadása gombra kattintva tudsz generálni egyet. A használni kívánt kulcs felhasználónevét és jelszavát másold be az OptiMonk felületén a megfelelő mezőbe.
 5. Végül szükség lesz a használni kívánt Email lista azonosítójára, és a listához tartozó űrlap azonosítójára. A MailMaster felületén a bal oldali menüből válaszd ki azt a listát, amelyet a feliratkozók gyűjtésére használni szeretnél (ebben a példában az Általános listát választottuk), majd kattints az ehhez tartozó Űrlapok -> Feliratkozó űrlap elemre. A lap aljára görgetve a Paraméterek API integrációkhoz résznél található mindkét azonosító, ezeket kell bemásolnod az OptiMonk felületén a megfelelő mezőkbe.


  --
 6. Végül mentsd el a kampányt a beállítások véglegesítéséhez.

  Ennyi az egész! Ha legközelebb egy látogató feliratkozik az OptiMonk popupodon keresztül, adatai automatikusan továbbítódnak a SalesAutoPilot rendszerének.

Segítség a Mezőazonosításhoz

Erről bővebben a következő linken keresztül olvashatsz: https://www.salesautopilot.hu/tudasbazis/feliratkozok-kezelese/adatmodosito-link-listazas

A mezőazonosítókat a következőképpen találhatod meg:

SalesAutopilot -> E-mail listák -> [HASZNÁLNI KÍVÁNT LISTA] -> Űrlapok -> Feliratkozó űrlap oldalon a "Mezőnév" nevű oszlop értékei illetve új mező hozzáadása esetén ugyancsak a "Mezőnév" nevű oszlophoz tartozó értékek

checkboxom.png

dropdownom.png

emailom.png

fnameom.png

lnameom.png

radioom.png

phonenumberom.png

Új egyedi mezőt a következő ablakban tudsz létrehozni és szerkeszteni:

ujmezohozzadas.png

A következő ablakban pedig láthatod, hogy milyen adatokat kapsz meg a feliratkozóktól:

useradatok.png

 

 

 

 

 

 

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk