Hogyan tudom csak az adott oldalon/oldalakon megjeleníteni a popupot?

Az „aktuális oldal” beállítás remek megoldás, ha egy bizonyos oldalon szeretnéd (vagy nem szeretnéd) megjeleníteni a kampányodat a látogatók számára.

A funkció beállításához kattints a „Kampányok” menüpontra a felső menüsorban, majd válaszd ki a kívánt kampányt azzal, hogy a nevére kattintasz. Ezek után görgess lefelé, míg meg nem jelenik a „Megjelenítési feltételek – Összefoglalás” pont. Itt kattints a módosítás gombra.

mceclip0.png

A megjelenítési feltételeken belül azt szeretnénk módosítani, hogy kinek jelenleg meg a popup, ezért ennél a pontnál kattints az „Új szabály hozzáadása” gombra.

mceclip1.png

A felugró ablakban válaszd az „Oldalmegtekintés” kategória alatt az „Aktuális oldal” lehetőséget.

mceclip2.png

Az ezután megjelenő popup ablakban van lehetőség a részletes beállításokra.  Ha kimondottan egy adott oldalon böngésző látogatók számára szeretnéd megjeleníteni a kampányodat, akkor válaszd az „Egyenlő” értéket a legördülő mezőben, és illeszd be az oldal URL-jét. Így állíthatod be például, hogy csak a főoldalon böngésző látogatók lássák a kampányt. Ha azt szeretnéd, hogy csak ők ne lássák, a legördülő mezőből a „Nem egyenlő” értéket válaszd.

mceclip3.png

Ezen beállítás segítségével azt is kezelheted például, hogy csak akkor jelenjen meg a kampány, amikor a látogató egy bizonyos termék kategórián belül böngészik. Ekkor a „Tartalmazza” opciót válaszd, az URL-be pedig azt a részletet másold be, amit minden kívánt oldal tartalmaz (pl. category). Így a kampány minden olyan oldalon meg fog jelenni, amelynek az URL-je tartalmazza a „category” elemet. A „Nem tartalmazza” beállítás használatával ugyan ezen logika mentén tudod megakadályozni azt, hogy egy bizonyos oldalon megjelenjen a popupod. 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk