Ajánló fül

Mi az Ajánló fül, és mire jó?

Az Ajánló fül a kampány egy kiegészítő oldala, melynek segítségével felkeltheted a figyelmet a popup megjelenése előtt, vagy akár annak bezárása után. Amennyiben a popup előtt jelenik meg, abban az esetben ajánlóként és figyelemfelkeltőként szolgál, míg, ha a popup bezárása után alkalmazod, akkor emlékeztető szerepet tölt be.

A beállítások eléréséhez jelentkezz be OptiMonk fiókodba, majd a „Kampányok” fül alatt kattints az „Új kampány” gombra. Válaszd ki a számodra megfelelő sablont, ekkor megjelenik a kampány szerkesztőfelülete.

mceclip0.png

Hogyan állíthatom be?

A szerkesztőfelületen legtöbbször 3 füllel találkozhatsz: A Főoldallal, a Köszönőoldallal és az Ajánló füllel. Válaszd ki a legutóbbit!

mceclip1.png

Az ajánló fület a képernyő 4 sarkában tudod megjeleníteni sarok, téglalap vagy kör formában. Ezeket, illetve a méretet és hogy a popup megjelenése előtt vagy a popup bezárása után jelenjen meg az ajánló, a bal oldali „Ajánló fül módosítás” szerkesztősávban állíthatod be.

mceclip2.png

Ugyan ebben a szerkesztősávban van lehetőséged a háttér, a szegély és az árnyékolás beállításainak módosítására is, illetve itt adhatsz hozzá animációt. Ehhez az Animáció menüpont alatt, az Átváltás kampányról legördülő mezőben az „Animált” opciót válaszd. Majd a Figyelemfelhívó legördülőben állíthatod be az animáció típusát, majd a figyelemfelhívó gyakoriságát is.

Hnet-image__3_.gif

What is the Teaser and what is it good for? 

The Teaser is a complementary page for your campaign, which helps to grab visitors’ attention before or after seeing your popup. If the teaser appears before the popup, it has a recommending and teasing function. If you choose the teaser to appear after the popup is closed, it serves as a reminder for your campaign.

To edit the Teaser page, log in to your OptiMonk account and start a new campaign by clicking on the “New campaign” button under the “Campaigns” menu. Choose the template you like, and after selecting it you will see the campaign editor.Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk