Adott területre való kattintáskor beállítás

Lehetőség van úgy beállítani a kampányt, hogy csak azoknak a látogatóknak jelenjen meg, akik egy általad megadott elemre kattintottak.

Ez a beállítás akkor lehet hasznos, ha úgy szeretnéd beállítani a popupot, hogy egy adott elemre való kattintás után jelenjen meg - legyen az egy link, banner, szövegdoboz, stb.

A beállítás hasznos lehet továbbá például akkor, ha van egy izgalmas tanulmányod, aminek a linkje fenn van a blogodon - készíthetsz egy olyan kampányt, ami csak azoknak fog megjelenni, akik rákattintanak a tanulmány linkjére, és a feliratkozást követően ingyenesen le tudják majd tölteni azt. Blogon lévő hosszú szövegek esetében is jól alkalmazható ez a beállítás - ha például egy látogatónak nincs annyi ideje, hogy végigolvassa az adott szövegrészt, érdemes lehet beállítani egy olyan kampányt, ami akkor jelenik meg, ha valaki rákattint a “Letöltés” sorra, így letöltheti és később befejezheti az olvasást. Ezt akár feliratkozással is egybe köthetjük.

A beállítás PC-n és Mobilon is elérhető, és annyi elemet tudsz hozzárendelni, amennyit szeretnél:

adottteruletrevalolepes.png

Ehhez a beállításhoz minimális IT tudás szükséges, így kérdés esetén keress minket bizalommal a kapcsolat@optimonk.hu e-mail címen

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk