GDPR: Hogyan tudom elfogadtatni az adatvédelmi tájékoztatót a feliratkoztatás során?

Az új Editor segítségével lehetőség van annyi checkboxot létrehozni, amennyire szükséged van ahhoz, hogy a weboldalad GDPR kompatibilis legyen. Íme a lépések:

 

 

1.)  Először is be kell húznod egy Input mezőt a popupodra:

checkbox1.PNG

2.) Utána pedig válaszd ki a checkboxot, majd kattints arra, hogy “Add”. Ha nem jelenik meg a listán a checkbox, akkor a “+Create new” gombra kattintva kreálhatsz egyet.

checkbox2.PNG

3.) Ha bele kattintasz a mezőbe, akkor a bal oldalon felugrik egy szerkesztő sáv. Az “Option” alá azt kellene beírni, amilyen szöveget a látogatód fog látni. Például, Elfogadom a felhasználási feltételeket.

checkbox3.PNG

4.) Érdemes beállítani kötelező mezőként. A “Required” a azt a szöveget írd, amit szeretnél kommunikálni figyelmeztető üzenetként. Például: A mező kitöltése kötelező!

Valamint, ha linkesíted a szöveget, akkor a látogatóid rá tudnak kattintani,és az elirányítja őket az ÁSZF oldaladra. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a “Make it a link” opció alá bemásolod az ÁSZF URL-jét.

checkbox4.PNG

5.) Több checkboxot is hozzá tudsz adni a “+Add new option” opcióval. A beállíatási folyamat a többi checkboxnál is ugyanez.

checkbox5.PNG

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk