GDPR: Hogyan tudom elfogadtatni az adatvédelmi tájékoztatót a feliratkoztatás során?

Az új Szerkesztő segítségével lehetőség van annyi checkboxot létrehozni, amennyire szükséged van ahhoz, hogy a kampányod és azáltal az oldalad GDPR kompatibilis legyen. Íme a lépések:

 

1.)  Először is be kell húznod egy Űrlapot mezőt a popupodra:

2.) Utána pedig válaszd ki a jelölő négyzetet, majd kattints arra, hogy “Létrehozás”. Ha nem jelenik meg a listán a jelölő négyzet, akkor a “+Új” gombra kattintva létrehozhatod azt.

3.) Ha bele kattintasz a mezőbe, akkor a bal oldalon felugrik egy szerkesztő sáv. Az “Opció” alá azt kellene beírni, amilyen szöveget a látogatód fog látni. Például, Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket..., stb. 

4.) Érdemes beállítani kötelező mezőként. A “Kötelező” hibaüzeneteként azt a szöveget add meg, amit szeretnél kommunikálni figyelmeztető üzenetként. Például: A mező kitöltése kötelező!

Valamint, ha linkesíted a szöveget, akkor a látogatóid rá tudnak kattintani,és az elirányítja őket az ÁSZF oldaladra. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a “Linkké Alakítás” opció alá bemásolod az ÁSZF URL-jét.

 

5.) Több checkboxot is hozzá tudsz adni a “+Új Opció Hozzáadása” gomb segítségével. A beállítási folyamat pedig ugyanaz lesz, mint az első esetben. 

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések

Üzemelteti a Zendesk