Slack integráció

A Slack integráción keresztül lehetőségünk nyílik az OptiMonk Kampányokban feliratkozó látogatókról értesítést kapni a Slack rendszerében. Ez kiváló eszköz, ha követni szeretnénk a feliratkozóinkat, vagy szeretnénk velük kapcsolatba lépni, vagy valami személyeset szeretnénk nekik üzenni. 

 1. Az integráció beállításához először is jelentkezzünk be az OptiMonk fiókunkba az https://app.optimonk.com/login/hu címen

 2. Válasszuk ki a Kampányok menüt a bal oldalon, majd a szerkeszteni kívánt Kampányt: 

  mceclip0.png

 3. A következő oldalon válasszük ki a Beállítások módosítása lehetőséget:

  mceclip1.png

 4. Válasszuk ki az Új integráció beállítása lehetőséget az Integrációk alatt:

  mceclip2.png

 5. Válasszuk ki a Slacket a listáról:

  mceclip3.png

 6. Hagyjuk nyitva az OptiMonk oldalt, és egy új böngésző ablakban nyissunk meg a Slacket. Válasszuk ki az Apps menüpontot bal oldalon, majd keressünk rá a WebHooks kifejezésre, és válasszuk az Add opciót: 7. Válasszuk ki a Slack csatornát ahol az értesítéseket szeretnénk kapni az új feliratkozókról, majd kattintsunk az Add Incoming WebHooks integration gombra:  8. Másoljuk ki a Webhook URL melletti linket. Ezt majd később beillesztjük az OptiMonk oldalon az URL szövegmezőbe:  Ha legörgetünk, akkor további beállítási lehetőséget találunk az integrációhoz. Ha kész vagyunk, kattintsunk a Save Settings gombra a lap legalján: 9. Illesszük be az OptiMonk felületén az imént kimásolt linket:

  mceclip4.png

 10. Ha beillesztettük a linket, adjunk egy nevet az integrációnak, majd kattintsunk a Kész gombra. Lehetőségünk lesz a beviteli mezőknek nevet adni a következő ablakban a Mezőazonosítók alatt. Ide bármilyen értéket megadhatunk:

  mceclip6.png

 11. Ezek alapján fognak megjelenni az új feliratkozók:

  mceclip5.png

 12. Ha kész vagyunk, kattintsunk a Kész, majd jobb fent a Tovább gombra a beállítások mentéséhez.
További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk