Email értesítés feliratkozásról

Az Email értesítés feliratkozásokról egy kiváló új funkció, ami azonnal értesít emailben, ha egy látogató feliratkozik az OptiMonk Kampányodban. Kiváló eszköz a feliratkozások követésére, illetve ha kapcsolatba szeretnél lépni a feliratkozóiddal. Amint bekapcsoltad ezt a funkciót, az elkövetkező feliratkozásokról azonnali értesítést fogsz kapni a megadott email címedre.

 1. A funkció engedélyezéséhez először is jelentkezz be az OptiMonk fiókodba a https://app.optimonk.com/login/hu oldalon

 2. Válaszd a bal oldali menü sávban a Kampányok opciót, majd válaszd ki a Kampányt, ahol aktiválni szeretnéd a funkciót:

  mceclip0.png

 3. A Kampány oldalán válaszd ki a Beállítások módosítása lehetőséget:

  mceclip1.png

 4. Az Integrációk alatt fogjuk találni a kapcsolót, amivel engedélyezhetjük a funkciót. Tetszés szerint akármennyi értesítési email címet megadhatunk:

  mceclip2.png

 5. Kattintsunk a Tovább gombra jobb fent a beállítások mentéséhez.

 6. Amikor először állítjuk be ezt az email címet értesítési email címnek, kapni fogunk egy megerősítő emailt a support@optimonk.com címről. Ezt meg kell erősítenünk az emailben szereplő Elfogadom gombra kattintva:


mceclip3.png


Gratulálunk, sikerült aktiválni a funkciót :) Ezentúl a Kampányból érkező összes új feliratkozórol azonnali email értesítést fogsz kapni a support@optimonk.com címről:

mceclip4.png

Plusz tipp: létrehozhatunk az email fiókunkban egy új mappát a support@optimonk.com címről érkező emaileknek, hogy a beérkező levelek mappánk szép átlátható maradjon. :) 

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk