Recart integráció

A Recart nagyszerű lehetőséget biztosít Messenger feliratkozóiddal való kommunikációra, az OptiMonk integrációjával pedig könnyedén növelheted a feliratkozóid számát.

A Recart használatához Facebook fiókra és egy Facebook oldalra is szükség lesz. Ha már feltelepítetted a Recart és az OptiMonk alkalmazásokat a Shopify webáruházadban, akkor máris kihasználhatod az integrációt a Kampányszerkesztőben található Messenger Gomb Elem segítségével.

Ebből a cikkből megtudhatod:

Hogyan küldj telefonszámokat/SMS feliratkozókat a Recartba?

1. Először is jelentkezz be az OptiMonk fiókodba a https://app.optimonk.com/login/hu weboldalon

2. Látogass el a Sablonválasztóba a bal oldalon található Sablonok gomb segítségével, hogy megtaláld a tökéletes kiindulópontot a kampányodhoz. A "Telefonszám lista építés" cél kiválasztásával keresd meg a kifejezetten telefonszámok gyűjtésére tervezett sablonokat.

Válassz egy olyan sablont ebből a listából, amely megfelel a kampányod stílusának és céljainak. Ezek a sablonok előre felszereltek egy telefonszám beviteli mezővel.

Opcionális: Ha a telefonszám-specifikus sablonok egyike sem nyeri el a tetszésedet, nyugodtan választhatsz más, általad preferált sablont is. Ezeket a sablonokat később könnyen kiegészítheted telefonszám-beviteli mezővel, és a kampányod igényeihez igazíthatod.

3. Mielőtt elmentenéd a dizájnt a Kampányszerkesztő jobb felső sarkában található gombok segítségével, győzödj meg róla, hogy a kiválasztott sablonon megtalálható a telefonszám beviteli mező.

4. Egyszerűen kövesd a varázsló lépéseit, hogy a megjelenési és célzási szabályok kiválasztásával megadhasd, mikor és hogyan jelenjen meg a kampányod a látogatók számára. A Recart integrációt az Integrációk alatt tudjuk beállítani, az 'Új integráció beállítása' gombra kattintva.

5. Keressük meg majd válasszuk ki a Recartot a listáról.

 

Válasszuk ki a Kampányszerkesztőben a bal oldali menüben az Új Elem opciót, majd legörgetve megtalálhatjuk a Messenger Gomb Elemet,

Ha még nincs telepítve mindkettő alkalmazás a Shopify weboldaladon, akkor a Messenger Gomb Elemek használhatához először is telepíteni kell a Recart és az OptiMonk alkalmazásokat a Shopify weboldalad admin felületén.
Itt találsz egy részletes leírást arról, hogyan tudod telepíteni az OptiMonkot a Shopify webáruházad admin felületén: https://support.optimonk.hu/hc/hu/articles/360016433139-Shopify-integr%C3%A1ci%C3%B3
Miután az OptiMonkot telepítettük a Shopify oldalunkra, nincs más teendőnk, mint a Recartot is telepíteni az alábbi lépésekkel:

1. Jelentkezzünk be a Shopify oldalunk admin felületére ha még nem lennénk belépve: https://accounts.shopify.com/store-login 

2. Ez után válasszuk az Apps opciót a bal oldalon, majd keressünk rá a Recart alkalmazásra, vagy használjuk az alábbi linket: https://apps.shopify.com/recart

mceclip0.png

3. Válasszuk ki a Recartot:

mceclip1.png

4. Kattintsunk az Add app gombra:

mceclip2.png

5. Erősítsük meg a telepítést az Install app gombra kattintva:

mceclip3.png

6. A telepítés után a Recart alkalmazás kezdő lépései fogadnak minket. Menjünk végig a kezdő lépéseken a Recart fiókunk beállításához, majd válaszd az OptiMonk opciót az 5. lépésnél. Végül kattints a Next gombra a beállítások véglegesítéséhez, és meg is vagy! :) Elkezdhetjük hasznáni a Messenger Elemet az OptiMonk Kampányainkban :)

A Recart alkalmazás további beállításait a következő linken tudjuk elérni: https://app.recart.com/home.

Ha bármi további kérdésed lenne az integrációval kapcsolatban vagy tudunk valamiben segíteni, kérlek fordulj hozzánk bizalommal a support@optimonk.com email címen, és örömmel segítünk :)

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk