Recart integráció

A Recart nagyszerű lehetőséget biztosít Messenger feliratkozóiddal való kommunikációra, az OptiMonk integrációjával pedig könnyedén növelheted a feliratkozóid számát. Ha már feltelepítetted a Recart és az OptiMonk alkalmazásokat a Shopify webáruházadban, akkor máris kihasználhatod az integrációt a Kampányszerkesztőben található Messenger Gomb Elem segítségével.

Ehhez csupán jelentkezz be az OptiMonk fiókodba a https://app.optimonk.com/login/hu weboldalon, majd válaszd ki az Új kampány opciót:

mceclip0.png

Válaszd ki a Messenger feliratkozók gyújtése célt a bal oldalon, és látni fogod az elérhető Kampány sablonokat:

mceclip1.png

 

A Kampányszerkesztőben ha rákattintunk a Messenger Elemre, bal oldalon megjelennek az elérhető beállítások:

 

mceclip2.png

 

A Messenger elemet természetesen már meglévő Kampányunknál is alkalmazhatjuk:

 

mceclip3.pngVálasszuk ki a Kampányszerkesztőben a bal oldali menüben az Új Elem opciót, majd legörgetve megtalálhatjuk a Messenger Gomb Elemet,


Ha még nincs telepítve mindkettő alkalmazás a Shopify weboldaladon, akkor a Messenger Gomb Elemek használhatához először is telepíteni kell a Recart és az OptiMonk alkalmazásokat a Shopify weboldalad admin felületén.

Itt találsz egy részletes leírást arról, hogyan tudod telepíteni az OptiMonkot a Shopify webáruházad admin felületén: https://support.optimonk.hu/hc/hu/articles/360016433139-Shopify-integr%C3%A1ci%C3%B3

Miután az OptiMonkot telepítettük a Shopify oldalunkra, nincs más teendőnk, mint a Recartot is telepíteni az alábbi lépésekkel:

 1. Jelentkezzünk be a Shopify oldalunk admin felületére ha még nem lennénk belépve: https://accounts.shopify.com/store-login 

 2. Ez után válasszuk az Apps opciót a bal oldalon, majd kattintsunk job oldalon a Visit the Shopify App Store gombra: 3. Keressünk rá a Recart alkalmazásra, vagy használjuk az alábbi linket: https://apps.shopify.com/recart

  Kattintsunk az Add app gombra: 4. Erősítsük meg a telepítést az Install app gombra kattintva: 5. A telepítés után a Recart alkalmazás kezdő lépései fogadnak minket. Menjünk végig a kezdő lépéseken a Recart fiókunk beállításához:


  Megjegyzés: szükségünk lesz egy Facebook fiókra és egy Facebook oldalra a Recart használatához.

 6. Kérlek válaszd az OptiMonk opciót az 5. lépésnél, majd kattints a Next gombra a beállítások véglegesítéséhez:


  Meg is volnánk! Elkezdhetjük hasznáni a Messenger Elemet az OptiMonk Kampányainkban :)

  A Recart alkalmazás további beállításait a következő linken tudjuk elérni: https://app.recart.com/home.

  Ha bármi további kérdésed lenne az integrációval kapcsolatban vagy tudunk valamiben segíteni, kérlek fordulj hozzánk bizalommal a support@optimonk.com email címen.
További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk