Többeszközös mobil előnézet

Mobile Preview.png

A webáruházak forgalmának többsége ma már mobileszközökről érkezik, így elengedhetetlen, hogy a kampányokat a mobilfelhasználók igényeihez igazítsuk. Az OptiMonk mobilkampány-szerkesztője gondoskodik arról, hogy látogatóid zökkenőmentes és megnyerő élményben részesüljenek, amely hűen tükrözi az asztali számítógépeken tapasztalt minőséget.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a kampányok mobilos megjelenítésének legfontosabb aspektusait:

1. Kampányok előnézetének megtekintése különböző eszközökön.

2. Elemek beállítása kizárólag mobileszközökön.

3. Elemek elrejtése vagy megjelenítése csak asztali gépen vagy csak mobiltelefonon.

Kampányok előnézete az eszközökön keresztül

Mobilkampány-szerkesztőnkkel könnyedén megtekintheted kampányaidat különféle mobileszközökön. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megnézd, hogyan jelenik meg kampányod a legnépszerűbb mobil eszközökön, garantálva ezzel, hogy dizájnod mindenhol tökéletesen mutat.

Alcímsor hozzáadása (7).png

 Az elemek beállítása kizárólag mobileszközökre

Az OptiMonk szerkesztője lehetővé teszi, hogy egyes kampányelemeket kifejezetten a mobilkijelzők igényeihez igazítsd. Ez azt jelenti, hogy az elemek mérete, távolsága és pozicionálása mobileszközökre optimalizálható anélkül, hogy az asztali elrendezést befolyásolná.

A következő beállításokat egymástól függetlenül módosíthatod a mobileszközökhöz:

  • Margó, kitöltés és szélesség: Állítsd be az elemek körüli teret és szélességüket, hogy jobban illeszkedjenek a mobil képernyőkhöz.
  • Szöveg igazítása és méretaránya: Finomhangold a szöveg megjelenését, biztosítva az olvashatóságot és az esztétikus megjelenést kisebb képernyőkön is.
  • Mobilra optimalizált képek: Válassz olyan képeket, amelyek kifejezetten mobilra méretezettek, ezzel javítva a betöltési időt és a vizuális megjelenést.
  • Gombok megjelenítése: Testreszabhatod a gombok méretét, szélességét és elhelyezkedését, hogy egyszerűen kattinthatóak legyenek mobil eszközökön.
  • Beviteli mezők: Állítsd be a szöveg igazítását, betűméretét, szélességét és magasságát a könnyebb használhatóság érdekében.

Mobil-specifikus beállítások felismerése:

Alcímsor hozzáadása.jpg

Ha a szerkesztőben mobil nézetre váltasz, akkor bármelyik elemre is kattintasz, keresd meg a jobb oldalon található mobil ikont a beállítások mellett. Ez az ikon jelzi, hogy az adott beállítás külön-külön konfigurálható mobil és asztali nézethez, ezzel minden felhasználónak személyre szabott élményt nyújthatsz.

Elemek elrejtése vagy megjelenítése csak asztali vagy csak mobil eszközökön

A különböző eszközökön megjelenő elemek kezelése rendkívül egyszerű a Rezponzív beállításainkkal. Ezt a funkciót a Haladó szekcióban találod, és lehetővé teszi az elemek szelektív megjelenítését a felhasználó eszközének megfelelően.

A választható lehetőségek közé tartozik:

Elem elrejtése asztali gépen: Válaszd ki, hogy mely elemeket szeretnéd elrejteni az asztali eszközök felhasználói elől, ezzel optimalizálva az elrendezést a nagyobb képernyőkre.

Elem elrejtése mobileszközön: Lehetőséged van arra is, hogy egyes elemeket elrejts a mobil felhasználók elől, így biztosítva a letisztultabb, áttekinthetőbb felületet kisebb képernyőkön.

Alcímsor hozzáadása (1).jpg

Rejtett elemek nyomon követése:

Ha elrejtesz egy elemet, az nem tűnik el örökre! A Rétegek panelen belül könnyedén megtalálod és bármikor kezelheted is őket. Ha például egy képet úgy állítottál be, hogy az számítógépen ne legyen látható, de mobilon igen, akkor ezt a beállítást a Rétegek alatt egyértelműen megtalálod, így teljes ellenőrzést tudsz gyakorolni a kampányod láthatósági beállításai felett.

Ha bármi kérdésed van, kérlek fordulj hozzánk bátran a support@optimonk.com email címen, és örömmel segítünk :) 

 

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk