Automata kedvezménybeváltás Shopify webáruházaknál

Nagyon sok kész sablont találhatsz az OptiMonk sablonválasztóban, ha különleges kedvezményeket vagy ajánlatokat szeretnél népszerűsíteni a weboldalad látogatóinak. Amennyiben Shopify weboldalt használsz, lehetőséged van használni az Automata beváltás funkciót, ami lehetővé teszi, hogy a látogatóidnak ajánlott kuponkódot automatikusan a kosárhoz adja és érvényesítse a látogatónak az OptiMonk. Ennek segítségével tovább csökkentheted a kosárelhagyást, mivel a látogatóid nem fogják elfelejteni hozzáadni a kedvezményes kuponkódjukat a kosárhoz. Ez nagy segítség a mobileszközt használó látogatóidnak is. 

Itt további információt találhatsz arról, hogyan használj kuponkódot az OptiMonk Kampányaidban.


Kérlek kövesd az alábbi lépéseket az automata kedvezménybeváltás engedélyezéséhez:

1) Jelentkezz be az OptiMonk fiókodba az https://app.optimonk.com/login/hu oldalon

2) Válaszd ki a Kampányok menüt a bal oldalon, majd a használni kívánt Kampányt a nevére kattintva:

mceclip0.png

3) Válaszd ki a használni kívánt Variánst:

mceclip1.png

4) Az OptiMonknak rengeteg kész sablonja van a Kupon Elemmel, amit általában a Köszönőoldalon találsz. Kattints a Köszönőoldalra, majd bal oldalon az Elrendezésre, és keresd meg a listában a Kupon Elemet:

mceclip2.png

Ha a Kampányodnak nincs Kupon Eleme, ezt te is egyszerűen hozzáadhatod bal oldalon az Új Elemre kattintva, majd húzd a Kupon Elemet a Kampányodra:

mceclip3.png

5) Kattints a Kampányodon a Kupon Elemre, és bal oldalon megjelennek a beállítási lehetőségek. Itt találhatod majd a kapcsolót, amivel engedélyezheted az Automatikus beváltást is:

mceclip4.png

6) Ha végeztél a szerkesztéssel, kattints jobb fent a Mentés & Kilépés gombra a beállítások mentéséhez:

mceclip5.png

Meg is vagyunk! :) Így már a látogatóid kedvezménye automatikusan hozzá lesz adva a kosárhoz és beváltásra kerül, így vásárlóid arra tudnak koncentrálni, ami igazán fontos: a vásárlás :)

Ha lenne bármi további kérdésed vagy tudunk még valamiben segíteni, kérlek fordulj hozzánk a support@optimonk.com email címen, és örömmel segítünk :)

További kérdései vannak? Kérelem beküldése

Hozzászólások

Szolgáltató: Zendesk